the dolls that mica and maria have is 13.
7 + 3=13
1 week- 30 chocolate for 30.00 each so in one week he has 30*30= 900.00
4 weeks he will have= 900(1 week)*4= 3600
but 6 bars were eaten so 30.00*6=180(will be subtracted by the sales of the 4 weeks because the 6 bars were eaten)
s 3600-180= 3420.00 in 4 weeks
The definition of a conversion is a change from one religion to another or adopting a religion. An example of conversion is a Catholic switching to Taoism. ... An example of conversion is figuring out how many cups are in a liter.