• Accueil
• Math
• Joy takes up jogging as her form of exercise. she...

# Joy takes up jogging as her form of exercise. she jogs daily in their barangay auditorium. on the first week, she jogs for 15 minutes per day, on the second week she jogs for 20 minutes per day. each week she wants to increase her jogging time by 5 minutes per day. if she jogs six days each weeks, what will her total jogging time on the 6th week? ​

• Réponse publiée par: alexespinosa

Step-by-step explanation:

In the first week 15 mins

Second 20 mins

Third 25

4 30

5 35

6 40

• Réponse publiée par: Axelamat

990 mins

Step-by-step explanation:

15x6=90

20x6=120

25x6=150

30x6=180

35x6=210

40x6=240 the add up all the sum which is; 990 mins

• Réponse publiée par: batopusong81
Let:
x be the number of \$100 vcds
y be the number of \$400 dvds

100x + 400y = 6500
x + y = 30 => x = 30 - y

100x + 400y = 6500
100(30 - y) + 400y = 6500
3000 - 100y + 400y = 6500
300y = 6500 - 3000
300y = 3500
300y/300 = 3500/300
y = 12

x + y = 30
x + 12 = 30
x = 30 - 12
x = 18

there are 12 pieces of \$400 dvds and 18 pieces of \$100 vcds.

check:
100x + 400y = 6500
100(18) + 400(12) = 6500
1800 + 4800 = 6500
6500 = 6500✔
• Réponse publiée par: jemuelpogi